top of page

VIND JE HORSE PROGRAMMA is een programma opgezet door HORSALES om individuen en professionals specifieke paarden toe te staan aan specifieke criteria. Dit programma stelt u in staat om onder toezicht te staan van professionals die u zullen helpen bij het kiezen van uw paard en het onderhandelen over de prijs en zorgen voor de gezondheidscontrole. 

Dit programma is ontworpen om u te ontstressen en u in staat te stellen van deze aankoop een onvergetelijk moment te maken. Een moment gegraveerd in je leven. 

 

HORSALES wil slechte verkopers in de wereld stoppen door programma's te maken waarmee u veilig kunt kopen en zonder in verkeerde handen te vallen. 

 

Onze filosofie stelt u in staat om de beste keuzes te maken. 

 

VIND JE HORSE PROGRAMMA is een programma dat in zijn geheel en op een gepersonaliseerde manier wordt georganiseerd. We hebben uw criteria geanalyseerd om u te helpen dat droompaard te vinden. We komen aan in Andalusië en stappen in een auto zodat we van huis naar huis kunnen worden vervoerd. We gaan op avontuur in verschillende boerderijen, enz. U krijgt de steun van onze Spaanse en Belgische dierenarts (bezoek en service op uw kosten). 

 

Het bedrag van de reis is inclusief onze ondersteuning voor – ter plaatse – na, accommodatie, auto. 

De voorwaarden worden contractueel vastgelegd.

 

Deze reis is een ongelooflijke ervaring voor mens en paard. Je zult Spanje met een ander oog kunnen zien en deze cultuur kunnen ervaren. 

 

HORSALES werkt in volledige transparantie aan uw zijde, voor u en alleen voor u.

FIND YOUR HORSE-2.png

ONTMOETING

Er wordt een meeting of een zoom georganiseerd om samen uw zoektocht te richten. En samen zorgen voor een echt klimaat van vertrouwen.

Georganiseerde reis 

Een reis wordt in zijn geheel georganiseerd. Behuizing + Auto + Dealer  Spaans._cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_

Veterinaire assistentie 

We hebben dierenartsen ter plaatse en hebben een directe verbinding met dierenartsen hier in België.

menselijke ervaring

Een ongelooflijke menselijke ervaring tijdens deze reis. Invloedrijke uitwisselingen en de ontdekking van de paardensportcultuur ter plaatse. 

Transparantie

Ons team is er voor jou en alleen voor jou. Begeleid je, beveilig je en luister naar je. 

2 tot 5 dagen

Het programma kan in 2-3-5 dagen worden gedaan. Het hangt allemaal af van wat u wilt vinden en het doel van uw zoekopdracht.

Flyer Commerciale de Fête des Mères Moderne Féminin Beige Kaki Brun et Doré .png

Neem contact met ons op

Bedankt voor wat je gestuurd hebt!

bottom of page