top of page

COACHING AT DOMICILE

COACHING DOOR EEN PROFESSIONEEL 

Rodolphe HIERNAUX leidt je op om je vaardigheden in je passie te verbeteren.

De kunst van het rijden is een delicate kunst die speciale aandacht verdient voor het gedrag van het paard. 

Het paard moet niet in een hokje worden opgesloten, maar zijn werk begrijpen. Het doel is om het paard te leiden naar waar we het willen hebben door de best mogelijke hulpmiddelen aan te duiden. We gebruiken verschillende methoden om het paard op het juiste pad te kunnen oriënteren  en goed werk te leveren in de ontspanning. 

Onze trainingen worden gegeven in de vorm van lessen, dagdelen, afhankelijk van het onderwerp, of stage. We werken voornamelijk met de "progressieschaal" voor dressuur en voor werk te voet 5 verschillende methoden (Valenca, la cense, Parelli, Pignon, le sens). Trainingen vinden plaats bij u op locatie of bij ons op locatie. Geen niveau vereist

Ik leer mijn studenten vandaag, stap voor stap rijden. Of je nu dressuur, springsport of een andere discipline beoefent. 

We moeten een stapsgewijze bewerking uitvoeren. 

Dat wil zeggen, overhaast de stappen nooit en sla ze nooit over. Rijd altijd met de best mogelijke gemoedstoestand en vooral met veel geduld. Paarden blijven gevoelige wezens, met sterk ontwikkelde zintuigen en een kudde-instinct. 

 

We zien tegenwoordig veel ruiters die hun middelen verliezen en ongewenste middelen gebruiken die de mentale en fysieke gezondheid van het paard belemmeren. Gedrag, deze energieën zullen de goede ontwikkeling van uw paarden alleen maar vertragen. 

 

Daarom heb ik vandaag besloten om het rijden in etappes te leren, zodat de ruiter zichzelf kan structureren in zijn trainingen met zijn paard. Om een goede gemoedstoestand te behouden en de fouten van de ruiter en het paard te accepteren. 

Coachen

KLASSIEKE DRESSUUR

&

WERK TE VOET

50€ (reiskosten inbegrepen)
bottom of page